Optimizare website Roltech

Optimizare temă WordPress și crearea unui design uniform în întreg website-ul.
Optimizare website Roltech

Despre Roltech

Roltech este producător de articole din hârtie specială cu livrări la nivel european. Aflată într-un proces de dezvoltare continuă a portofoliului, firma Roltech colaborează cu distribuitori la nivel național și în același timp livrează și direct către clienții proprii.

Optimizarea website-ului Roltech

Firma Roltech a venit cu ideea optimizării website-ului B2B pentru a-și îmbunătăți prezența online și a veni în ajutorul potențialilor clienți prin prezentarea unei informații structurate care să ajute în procesul de culegere de informații sau de a plasa o comandă. Cerința a fost de a lucra pe design-ul existent, lucrările fiind doar de optimizare.

Cum am ajutat?

Una dintre problemele ce puteau provoca confuzie utilizatorilor website-ului consta în prezentarea inconsecventă de informații atât în antetul paginilor website-ului cât și în subsolul lor. Soluția pe care am implementat-o a constat în crearea unei teme WordPress care să preia din tema principală și să modifice doar elementele care necesită optimizare.

O altă optimizare a constat în trierea modulelor WordPress folosite și păstrarea doar a acelora care aduceau beneficii sau erau folosite în site, scopul fiind acela de a scădea timpii de încărcare a paginilor.

De asemenea, s-a operat asupra ierarhizării paginilor pentru structurarea acestora într-o ordine logică, de la clase de produse spre pagini de produse cu scopul de a optimiza poziția în listele motoarelor de căutare. Tot cu acest scop al optimizării poziției la căutare, conținuturile paginilor au fost rescrise folosind principii de optimizare care să asigure rezultate optime.

Fără obligații. Locuri limitate.

Cerere Ofertă Servicii