Crearea identității online Explozia Center

Prezentare clară a serviciilor oferite și implementarea de programe de fidelizare pentru clienți.
Crearea identității online Explozia Center

Despre Explozia Center

Explozia Center este un complex de poligoane de tragere cu arme letale din județul Botoșani deschis atât pentru posesorii de permis de port-armă cât și amatorilor care vor să experimenteze tirul cu armă.

Redesign Explozia Center

Solicitarea Explozia Center a venit ca o nevoie firească de evolua la următorul nivel, unul dintre obiectivele lor fiind acela de a stabili o prezență online care să fie aliniată cu standardele pe care le-au impus și dezvoltat de-a lungul timpului. 

În momentul solicitării, prezența online se rezuma la un simplu website ce prezenta liste de prețuri și numere de telefon de contact iar părerea generală era că este nevoie de “ceva” dar nu era clar ce. Propunerea noastră a fost de a construi o platformă online prin intermediul căreia să se mențină un contact permanent cu clienții și să se ofere informații complete celor interesați de cursurile și activitățile ce pot fi desfășurate în cadrul poligonului.

Implementare programe de fidelizare

Una dintre strategiile de dezvoltare online și offline stabilită de comun acord a fost necesitatea de a crea un program de fidelizare a clienților prin care aceștia să aibă acces la o serie de beneficii. În acest sens, s-a optat pentru o platformă WordPress și am dezvoltat module personalizate prin intermediul cărora să poată fi făcute rezervări și de asemenea să poată fi rulat un program de fidelizare. Mai exact, am implementat pentru Explozia Center o soluție personalizată prin intermediul căreia să poată fi contabilizate tragerile efectuate de către clienți și, în funcție de cumulul plăților făcute, să poată beneficia de reduceri permanente la achizițiile ulterioare.

Optimizare pentru motoarele de căutare (SEO)

Un alt aspect important de care s-a ținut seamă a constat în optimizarea pentru motoarele de căutare iar dezvoltarea website-ului Explozia Center a fost centrată pe acest aspect. În acest sens, conținutul website-ului a fost ierarhizat pentru a asigura apariția în primele poziții pentru cuvintele de căutare vizate.

Fără obligații. Locuri limitate.

Cerere Ofertă Servicii